ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

اتفاق عجیب در پرسپولیس!

باشگاه پرسپولیس به خاطر بلاتکلیفی همکاری‌اش با کارگزار، اسپانسری را بدون پول تبلیغ می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس که فصل گذشته در دوره مدیریت مجید صدری با یک شرکت به عنوان کارگزار قرارداد امضا کرد، حالا در لیگ بیست‌ودوم تمایلی برای همکاری با این شرکت ندارد. پرسپولیسی‌ها که فصل قبل اجرای تلیغات محیطی بازی‌های خانگی خود را هم از سازمان لیگ گرفته بودند، به دلیل مشخص نبودن وضعیت کارگزارشان، اجرای این تبلیغات را هم به سازمان لیگ بازگردانده‌اند و منتظر دریافت پول از این سازمان هستند.

 

مشکل همکاری نکردن پرسپولیس با کارگزارش فقط به اینجا ختم نمی‌شد. از آنجا که درحال حاضر سرخ‌ها در یک قرارداد رسمی تمام فضا‌های تبلیغاتی روی پیراهن خود را به یک شرکت واگذار کرده‌ند و درحال حاضر با آن شرکت همکاری نمی‌کنند، عملا اجازه هم ندارند با شرکت دیگری برای اسپانسری و یا کارگزاری قرارداد امضا کنند. به خاطر همین موضوع هم عملا سرخ‌ها بدون هیچ قراردادی و تعهد دریافت هزینه‌ایی نام یک اوپراتور را روی پیراهن خود حک کرده‌اند.


با وجود اینکه در دیدار هفته نخست لیگ برتر پرسپولیس برابر ذوب‌آهن هیچ اسپانسری روی پیراهن خود نداشت، اما حالا نام شرکتی روی پیراهن ثبت شده که هیچ درآمدی برای باشگاه به همراه ندارد. بر اساس اطلاعاتی که خبرنگار ایسنا کسب کرده، رضا درویش بدون قرارداد رسمی با شرکت مذکور نام او را روی پیراهن پرسپولیس زده و امیدوار است که بعداز اقاله کارگزار، بتواند قرارداد رسمی پرسپولیس را با آن شرکت اسپانسر به امضا برساند و منابع درآمدی باشگاه را از این راه تامین کند.

 

پرسپولسی‌ها که فصل قبل با مشکلات زیادی از نظر مالی روبه‌رو بودند حالا هم در بلاتکلیفی همکاری با کارگزار عملا راه فصل قبل را دوباره تکرار می‌کنند و اگر این رویه ادامه داشته باشد باز هم باید شاهد مشکل تامین منابع مالی برای پرسپولیس باشیم./ ایسنا

ارسال نظر